Vakantie

In de Maand Juli 2016 krijgt de Goorsebaan een nieuw wegdek en zal deze tijdelijk gesloten zijn.

U kunt ons bereiken via Mierlo-Hout: via de Heeklaan, richting Coppelmans, voorbij Coppelmans links, dan 1e bocht links volgen en meteen rechts het bos in. Als u het bospad volgt komt u uit op de Goorsebaan.

Tot ziens !

Familie Jurrius

LachtCoolCoolCoolCoolCool

 

 

Zo jammer dat er mensen bij zijn die dit soort dingen doen. We hebben al een paar keer gehad dat het geldkistje voor het "flessen" geld is gestolen. Zo jammer...gaat dan om een paar euro. Nu hebben ze geprobeerd om de automaat open te breken. Dit is niet gelukt, maar wel heel veel schade aan de automaat. Echt jammer...
en een poot van Pip!
getekend met 2 hartjes....

Een tijdje terug kwam er een mevrouw bij ons vragen of ze foto's mocht knippen, ze vroeg dit omdat ze een expositie mocht houden en het thema is "Helmond Werkt". Ze wilde daarin de minder opvallende kleine Helmondse ondernemers in voor laten komen en zo doende kwam ze bij ons uit. Ze heeft verschillende foto's geknipt van Alex bij de koeien en het melkhuisje...ook ik sta er nog een paar keer op :-/.....Nu vond ze 1 van de foto's zo leuk en komt deze te hangen in de oude A bij Kinki kappers van 24 mei tot 28 juni. De verdere expositie vindt plaats in de stationsstraat t.o het station in het pand van groen4life vanaf 26 mei tot 28 juni.

Wij zijn benieuwd!

En misschien vind een van jullie het ook leuk om eens binnen te wippen!